dimecres, 4 de desembre del 2019

Simultànies Llobregat Open Chess 2019

Aquest matí 22 alumnes de la nostra escola han participat en les partides simultànies organitzades en el marc del Llobregat Open Chess 2019, que es celebra a la ciutat d'El Prat fins l'11 de desembre, representant a l'alumnat de 2n, 3r i 4t. 

Ha estat un acte emocionant per a tots ells, poder disputar una partida amb autèntiques campiones i també contra algun campió d'edats similars, en una sala espectacular i sota l'atenta filmació de les càmeres d'El Prat TV que no s'han perdut detall.


Tot a punt per a l'inici de les partides.



















Esta mañana 22 alumnos nuestra escuela han participado en las partidas simultáneas organizadas en el marco del Llobregat Open Chess 2019, que se celebra en la ciudad de El Prat de Llobregat hasta el 11 de diciembre, representando al alumnado de 2º, 3º y 4º.

Ha sido un acto emocionante para todos ellos, poder disputar una partida con auténticas campeonas y también contra algún campeón de edades similares, en una sala espectacular y bajo la atenta filmación de las cámeras de El Prat TV que no han perdido detalle.


La delegació del Jaume Balmes, encapçalada per la Pietat i un servidor, hem estat rebuts pel Mestre Internacional Marcelo Panelo, director del torneig oficial. Després de presentar-se ha passat a fer-ho la selecció de campiones i campions per edats, que han respost les nostres preguntes. A continuació ho ha fet també la Patricia Claros, que forma part de l'organització, i ens ha fet la fotografia de grup (esperem que ens arribi ben aviat) en l'escaquer gegant que presideix la sala de joc.


En Marcelo Panelo presentant l'esdeveniment.



















La Pietat donant els darrers consells abans de fer la fotografia grupal.




















La delegación del Jaume Balmes, encabezada por Pietat Bodelón (nuestra directora) y un servidor, hemos sido recibidos por el Maestro Internacional Marcelo Panelo, director del torneo oficial. Després de presentarse ha pasado a hacerlo la selección de campeonas y campeones por edades, que han respondido a nuestras preguntas. A continuación lo ha hecho también Patricia Claros, que forma parte de la organización, y nos ha hecho la fotografía de grupo (esperemos que nos llegue cuanto antes) en el tablero gigante que preside la sala de juego.


Les partides

El Christian, el Rami, el Diego, l'Imran i la Hiba han jugat contra l'Ainhoa Casares, tercera jugadora de Catalunya sub-14. El Jeffry, l'Érik, la Nina, l'Ayman, i l'Aslam han jugat contra la Júlia Pinyol, campiona de Catalunya sub-14. La Janelis, la Yasmin, la María, la Yubi i el Yahya han jugat contra l'Aramí Lobo, doble campiona d'Espanya en les categories sub-10 i sub-12. L'Ouxiang, l'Angelina, la Malak, l' Hugo i el Rayan han jugat contra l'Adahara Carrasco; mentre que el Manuel i el Pepe ho han fet contra l'Ariadna Carrasco, totes dues formen part també de la selecció catalana de les seves respectives categories.

Us deixem una petita mostra. Fixeu-vos quin silenci i quina concentració!





En acabat tothom ha destacat com ha estat de profitosa i enriquidora l'experiència, així com també divertida. 

Todos han destacado cómo ha sido provechosa y enriquecedora la experiencia, así como también divertida.


La Yasmin entrevistada per El Prat TV



















L'Asier Casares i el Dan Clotet (selecció catalana) han estat també jugant contra els nostres joves aprenents en finalitzar les partides contra l'estol de campiones i donant-los bons consells per a properes partides.

Asier Casares y Dan Clotet (selección catalana) también han jugado contra nuestros jóvenes aprendices al terminar sus partidas contra el equipo de campeonas, y les han dado buenos consejos para futuras partidas.

Un matí memorable al CEM Estruch d'El Prat de Llobregat.


Agrair la iniciativa i l'acollida per part de l'organització. Acabem amb les paraules de la Júlia Pinyol que, ens recordava, que quan va començar a jugar, perdia moltes partides. I vet aquí ara, tota una campiona de Catalunya. Prenem nota!!

Agradecer la iniciativa y la acogida por parte de la organización. Acabamos con las palabras de Júlia Pinyol que, nos recordaba, que cuando empezó a jugar, perdía muchas partidas. Y mira por dónde, ahora, convertida en toda una campeona de Catalunya. ¡Tomamos nota!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada