dimecres, 1 d’abril del 2020

Cites confinades III. Phiona Mutesi

Captura en onze jugades exactes les paraules, en l'ordre correcte, per formar una frase de la jugadora d'escacs Phiona Mutesi



























Captura en diez jugadas exactas las palabras, en el orden correcto, para formar una oración de la jugadora de ajedrez Phiona Mutesi.


























Phiona Mutesi (nascuda el 1996) és una destacada jugadora d'escacs d'Uganda. Va nèixer en el si d'una família pobre d'un dels suburbis de Kampala, la capital del país. Conèixer Robert Katende, missioner i entrenador d'escacs, canvià la seva vida. La pel·lícula La reina de Katwe explica la seva història personal. No puc deixar de recomanar-la, és magnífica, molt ben rodada i força realista. Des d'aquí el meu petit homenatge a la Phiona, el Robert i la pel·li.




Phiona Mutesi, Olimpiada de Bakú 2016 (foto: David Llada)






































Phiona Mutesi (nacida en 1996) es una destacada jugadora de ajedrez de Uganda. Nació en el seno de una familia pobre de uno de los suburbios de Kampala, la capital del país. Conocer a Robert Katende, misionero y entrenador de ajedrez, cambió su vida para siempre. La película La reina de Katwe explica su historia personal. No puede dejar de recomenarla, es magnífica, muy bien rodada y bastante realista, por lo que me han contado. Des de aquí mi pequeño homenaje a Phiona, a Robert ya la peli.



Entrevista a Phiona Mutesi en Rosario (Argentina)




Trailer de La reina de Katwe (subtitulado en español)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada