diumenge, 14 de juny del 2020

Posa't en escac 10. Solucions

Hem arribat a la recta final del curs, un curs especial com mai abans l'havíem viscut. La comissió d'escacs espera que hagueu passat el confinament el millor possible, entretinguts i amb bona salut, tant vosaltres com els vostres familiars i amics. Avui publiquem les classificacions dels darrers kahoots, així com les solucions dels darrers reptes. L'escola ja ha obert les seves portes per fer tutories individualitzades i per atendre l'alumnat de 6è. Us desitgem que gaudiu molt de les vacances d'estiu. Fins aviat!


El Jaume Balmes ha obert parcialment les seves portes
















Hemos llegado a la recta final del curso, un curso especial como nunca antes lo habíamos vivido. La comisión de ajedrez del Jaume Balmes espera que hayáis pasado el confinamiento lo mejor posible, entretenidos y con buena salud, tanto vosotros como vuestros familiares y amigos. Hoy publicamos las clasificaciones de los últimos kahoots, así como las soluciones de los últimos retos. La escuela ya ha abierto sus puertas para hacer tutorías individualizadas y para atender nuestro alumnado de 6º. Os deseamos que disfrutéis a lo grande las vacaciones de verano. ¡Hasta pronto!



JOCS KAHOOTS. CLASSIFICACIONS

A destacar les 408 partides disputades en total del Chess Magic Quiz 1, joc realitzat amb la col·laboració del Club de Ajedrez Magic d'Extremadura.  Màxima puntuació aconseguida en 23 partides. Molt meritori primer lloc final del nostre Yahyia de 4t A. Felicitats, Yahyia!

Classificació 5 primers llocs del Chess Magic Quiz 1








A destacar las 408 partidas disputades en total del Chess Magic Quiz 1, juego realizado con la colaboración del Club de Ajedrez Magic de Extremadura. Máxima puntuación conseguida en 23 partidas. Muy meritorio primer puesto final de nuestro Yahyia de 4º A. ¡Felicidades, Yahyia!


Classificació 5 primers llocs del Chess Quiz 8







SOLUCIONS DELS REPTES ANTERIORS / SOLUCIONES:


CICLE INICIAL / CICLO INICIAL



El peó b3



















El peón b3























CICLE MITJÀ / CICLO MEDIO



El peó b7 captura el 3: e4 (9) -a3 (6) = 3



























CICLE SUPERIOR / CICLO SUPERIOR



Quan vegis una bona jugada,
tracta de trobar una altra millor



























Cuando veas una buena jugada,
trata de encontrar otra mejor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada