dissabte, 12 de juny del 2021

Aventura't !!

Fa tot just una setmana vam inaugurar a l'escola el flamant, esplèndid mural disseyat i pintat per Orion amb l'ajut i la inspiració de tot l'alumnat del Jaume Balmes. Ahir divendres, després de la gimcana que tenia pendent de disputar un dels dos grups de 3r A i, malgrat la calor, hem dedicat els darrers minuts de la sessió a jugar unes partides al costat del mural.


El Rhenze i el Fahad concentrats

















Hace justo una semana inauguramos en la escuela el flamante, espléndido mural diseñado y pintado por Orion con la ayuda e inspiración de todo el alumnado del Jaume Balmes. Ayer viernes, después de la yincana que tenía pendiente de disputar uno de los dos grupos de 3º A y, a pesar del calor, hemos dedicado los últimos minutos de la sesión a jugar unas partidas junto al mural.




L'Aicha i la Nayala















Els escacs i la lectura tenen molt en comú, es necesssita, estimula i potencia, entre d'altres qualitats: la concentració, la observació, el raonament, la reflexió, la imaginació, la creativitat, la diversió... De la mateixa manera que podem "experimentar" moltes aventures a través de la lectura, a partir del joc també "creem i experimentem" múltiples històries al costat d'un company o d'una companya.



El Rami i el Robby
















El ajedrez y la lectura tienen mucho en común, se requiere, estimula y potencia, entre muchas otras cualidades: la concentración, la observación, el razonamiento, la reflexión, la imaginación, la creatividad, la diversión... Del mismo modo que podemos "experimentar" muchas aventuras a través de la lectura, a partir del juego también "creamos y experimentamos" múltiples historias junto a un compañero o una compañera.



Jugant una partida creem una història, un fil narratiu





Si vols aventures... llença't a la lectura! 



Immersió a la fantasia, la creativitat i la imaginació















Si quieres aventuras... ¡ lánzate a la lectura !



Lectura i escacs: plaers paral·lels summament enriquidors









Cavall dels escacs (detall del mural). 




























Firma de l'artista: Orión (detall del mural)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada