dilluns, 7 de maig del 2018

Inauguració del Club d'escacs

Avui dilluns dia 7 de maig hem donat per inaugurat el nou Club d'escacs de l'escola. Ja en fa unes quantes que un grup d'alumnes de 2n A van venir a veure'm a l'hora del pati per demanar-me que es creés a l'escola un Club d'escacs, tal i com el que ja funciona de Lego des de fa uns quants cursos a l'escola i que de manera admirable porta la Raquel, continuadora de la meritòria feina feta per la Sílvia.

Sorprès i admirat vaig haver d'explicar-los que anava molt atrafegat amb el campionat i que s'havien d'adreçar al nostre director. Dit i fet, van redactar un petit text, sota la guia de la seva tutora MªAntònia i van anar passant per cadascuna de les classes per recollir firmes de suport a la seva iniciativa.

Avui dilluns ha estat possible oferir per primera vegada un espai amb taulers i jocs de peces de colors, cartes, daus... I, per començar, una vintena d'inicials usuaris han jugat a escacs, simplement, una de les seves activitats preferides. Per ara no hem donat a conèixer gaire el nostre club, és previsible que, en les pròximes setmanes, hi vingui més canalla a partir del "boca-orella".

Els alumnes de 2n impulsors del club mostren una carpeta amb la carta i firmes.




















La carta adreçada al director del centre.



















Horari del Club d'escacs del Guimerà.














ç




L'aula de música, espai provisional del Club d'escacs.




















Primer dia de funcionament del club.

Alguns alumnes, en acabar el pati, han demanat més dies d'obertura.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada