dimarts, 15 de gener del 2019

Benjamí Tous dissenya la nova portada i el logotip

El polifacètic pintor Benjamí Tous ha estat l'encarregat d'encetar el nou any amb la creació d'una nova portada per al blog, inspirada en la imatge anterior i en els seus entranyables personatges de la tira còmica de l'Eloi, els seus amics animals.

El polifacético pintor Benjamí Tous ha sido el encargado de empezar el año con la creación de una nueva portada para el blog, inspirada en la imagen anterior y en sus entrañables personajes de la tira cómica de Eloi, sus amigos animales.



El Benja mostra els seus dissenys.

























També ha dissenyat un logotip per al nostre projecte, inspirant-se en el Tablechess, del que ben aviat en donarem a conèixer la seva normativa definitiva. 


También ha diseñado un logotipo para nuestro proyecto, inspirándose en el Tablechess, del que muy pronto daremos a conocer su normativa definitiva.



El logotip del projecte amb la firma del Benjamí.

























La idea per a la portada era la de crear una tira d'animals-peces. Inicialment teníem com a cavall un elefant (l' ELE AZAHAR), que és un dels amics de l'Eloi. Però posteriorment vam pensar que seria bo mantenir l'únic animal que tenim com a peça autèntica dels escacs.

La idea para la portada era la de crear una tira de animales-piezas. Inicialmente teníamos como caballo a un elefante (ELE AZAHAR), que es uno de los amigos de Eloi. Pero posteriormente pensamos que sería bueno mantener al único animal que tenemos como auténtica pieza del ajedrez.



Prova per a la portada del blog (Benjamí Tous).




















Fixeu-vos en detalls com el de l'alfil-conill de la tira de sota que va amb patinet.

Fijaos en detalles como el del alfil-conejo de la tira de debajo que va con patinete.




Conill-alfil amb patinet.

























Els amics de l'Eloi tenen nom i són molt divertits, els voleu conèixer?

Los nombres de los amigos de Eloi, por orden de aparición:

Lleó: Metro Goldwin Mayer (león)

Gallina: Ava Crem (gallina)

Conill: Rabbit (conejo)

Cavall: Ceferino (caballo)

Serp: Ana Conda (serpiente)

Ànec: Jean Patuak (pato)


El Benjamí dissenyant la portada per al blog al seu estudi de Barcelona.

















Us hi podreu atansar, conèixer-lo personalment i conversar amb ell mentre us embadaliu amb la seva obra súper original i creativa durant els Tallers Oberts, que tindran lloc durant la primera setmana de maig, una oportunitat única de conèixer artistes i les seves obres en el seus estudis de treball.

Us han agradat aquests regals de reis? Esperem els vostres comentaris...


Os podréis acercar, conocerlo personalmente y conversar con el mientras os dejáis seducir por su obra súper original y creativa durante los Tallers Oberts, que tendrán lugar durante la primera semana de mayo, una oportunidad única de conocer artistas y sus obras en el marco de sus propios obradores de trabajo.

¿ Os han gustado estos regalos de reyes ? Esperamos vuestros comentarios...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada