dissabte, 30 de novembre de 2019

Entrevista a la Pietat a Ràdio 4

Dimarts passat dia entrevistaven a la Pietat al programa Més que esport de Ràdio 4 de Radio Nacional de España. La Pietat va compartir els estudis de gravació amb en Xavier Pérez Llorca, editor del diari El Llobregat, que organitza el Llobregat Open Chess, i amb l'Olga Asensio, cap d'esports de l'Ajuntament d'El Prat.

El pasado martes día 26 de noviembre entrevistaban a nuestra directora, Piedad Bodelón, en el programa Més que esport de Ràdio 4 de Radio Nacional de España. Compartió los estudios de grabación con Xavier Pérez Llorca, editor del diario El Llobregat, que organiza el Llobregat Open Chess, y con Olga Asensio, jefa de deportes del Ayuntamiento de El Prat de Llobregat.


L'Olga Asensio, el Xavier Pérez Llorca, la presentadora Marga Lluch i la nostra directora
als estudis de grabació de Radio Nacional de España Radio 4.

En Xavier Pérez Llorca va presentar el torneig que comença aquest mateix dimarts dia 3 de desembre al Centre Esportiu Municipal Estruch d'El Prat de Llobregat, amb una destacada presència de Grans Mestres i Mestres Internacionals d'arreu del món.

L'Olga Asensio destacà la millora en els resultats acadèmics i els valors que, a partir dels escacs, s'han constatat en el nostre centre, desitjant que el nostre exitós exemple se'n faci extensiu a la resta  d'escoles de la ciutat. D'aquí la xerrada i els tallers impartits per en Josep Serra programats per al dia 9 de desembre al Centre Cívic Palmira a partir de les 17.30h.


Xavier Pérez Llorca presentó el torneo que empieza este mismo martes día 3 de diciembre en el Centre Esportiu Municipal Estruch d'El Prat de Llobregat, con una destacada presencia de Grandes Maestros y Maestros Internacionales llegados de todos los confines.

Olga Asensio destacó la mejora en els resultados académics y los valores que, a partir del ajedrez, se han constatado en nuestro centro, deseando que nuestro exitoso ejemplo se haga extensivo en el resto  de las escuelas de la ciudad. De aquí la charla y los talleres que impartirá Josep Serra programados para el día 9 de diciembre en el Centre Cívic Palmira de El Prat de Llobregat a partir de las 17.30h.

En Josep Serra farà una xerrada i tallers sobre escacs educatius el dia 9 de desembre
al Centre Cívic Palmira d'El Prat de Llobregat a les 17.30hLa Pietat Bodelón, la Pietat, directora de l'Escola Jaume Balmes d'El Prat de Llobregat, va certificar les paraules de l'Olga Asensio i, a més a més, va subratllar l'efecte integrador i inclusiu que té per a tots nosaltres els escacs al nostre centre, tot facilitant l'adaptació de l'alumnat nouvingut, de vegades arribat des dels racons més recòndits. També es va anunciar la partida de l'escola contra l'Institut Baldiri Guilera del proper dijous dia 5 de desembre al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez d'El Prat de Llobregat, a partir de les 9.45h. Partida real en directe representada amb escacs humans i coreografies amb els nostres alumnes com a protagonistes.


Piedad Bodelón, directora de la Escola Jaume Balmes d'El Prat de Llobregat, corroboró las palabras de Olga Asensio y, además, destacó el efecto integrador e inclusivo que tiene para todos nosotros el ajedrez en nuestra escuela, facilitando la adaptación de nuestro alumnado recién llegado, a menudo desde los confines más recónditos. También se anunció la partida que disputará nuestra escuela contra el Institut Baldiri Guilera el próximo jueves día 5 de diciembre en el Centre Esportiu Municipal Julio Méndez d'El Prat de Llobregat, a partir de las 9.45h. Partida real en directo representada mediante ajedrez humano y coreografías con nuestro alumnos como protagonistas.


Cartell de la partida que serà representada en directeamb escacs humans.


Us deixem amb l'entrevista i... que comenci l'espectacle!!

Os dejamos con la entrevista y... ¡que empiece el espectáculo!
Cap comentari:

Publica un comentari