dilluns, 23 de setembre del 2019

Actualitat dels escacs a El Prat

Escacs a la Festa Major


Del 27 al 30 de setembre El Prat celebra la seva Festa Major i els escacs no hi faltaran per a gaudi i pràctica de tothom que ho desitgi. El Club d'Escacs El Prat organitza dissabte dia 28, de 10 a 14h aproximadament, unes partides simultànies a càrrec del Mestre Internacional d'escacs Marcelo Panelo. Tindran lloc a la plaça Estelles Mestre, al costat de la plaça de Catalunya.

Del 27 al 30 de septiembre El Prat celebra su Fiesta Mayor y el ajedrez no faltará para la satisfacción y posible práctica de toda persona que lo desee. El Club d'Escacs El Prat organiza el sábado día 28, de 10 a 14h aproximadamente, unas partidas simultáneas a cargo del Maestro Internacional de ajedrez Marcelo Panelo. Tendrán lugar en la plaça Estelles Mestre, al lado de la plaça de Catalunya.



El Mestre Internacional Marcelo Panelo disputarà partides simultànies a El Prat.























A més a més es podrà jugar i gaudir amb uns escacs gegants, per primera vegada en aquesta cita anual.


Además se podrá jugar y disfrutar de un ajedrez gigante, por primera vez en esta cita anual.


S'hi podrà jugar també amb uns escacs gegants.



















Les partides simultànies són un esdeveniment escaquístic on un sol jugador/a, de força nivell, disputa diverses partides a la vegada contra diverses persones. 

Las partidas simultáneas son un acontecimiento ajedrecístico durante el cual, un jugador/a de elevado nivel, disputa diversas partidas a la vez contra diversas personas.



Judith Polgar en una exhibició jugant 30 partides simultànies.
















La cita està oberta a tothom, petits i grans s'hi podran apropar i jugar en un matí d'allò més divertit a la plaça Estelles Mestre de El Prat de Llobregat. Dissabte dia 28. No hi falteu!! Un consell: si voleu jugar contra tot un Mestre Internacional arribeu abans de les 10h per ocupar una de les places per reptar en Marcelo Panelo, hi haurà obsequis per a tothom qui hi participi!!


La cita está abierta a todo el mundo, pequeños y mayores podrán acercarse y jugar a lo largo de una mañana de lo más divertida en la plaça Estelles Mestre de El Prat de Llobregat. Sábado día 28. ¡No faltéis! Un consejo: si queréis jugar contra todo un Maestro Internacional acercaos antes de las 10h para ocupar una de les plazas para retar a Marcelo Panelo, ¡habrá obsequios para todos los que  participen!


El Llobregat Open Chess

Del 3 a l'11 de desembre es disputarà per primera vegada un campionat sense precedents a la comarca del Baix Llobregat, el Llobregat Open Chess. L'Ajuntament de El Prat de Llobregat ha cedit les magnífiques instal·lacions del CEM Estruch, situat a l'avinguda del Pare Andreu de Palma 9 perquè es celebri aquest esdeveniment que reunirà un ampli estol de Mestres i Grans Mestres Internacionals dels escacs o Mestres FIDE.

De moment hi ha prop d'una centena de Mestres inscrits en el grup A i prop d'una quarentena d'aficionats inscrits en el grup B. Es repartiran nombrosos i sucosos premis en metàl·lic (més de 20.000 euros). Podeu consultar tota la informació i inscriure-us si teniu llicència en el web del torneig.


Del 3 al 11 de diciembre se disputará por primera vez un campeonato sin precedentes en la comarca del Baix Llobregat, el Llobregat Open Chess. El Ayuntamiento de El Prat de Llobregat ha cedido las magníficas instalaciones del CEM Estruch, situado en la avinguda del Pare Andreu de Palma 9 para que se celebre este acontecimiento que reunirá un amplio abanico de Maestros y Grandes Maestros Internacionales de ajedrez o Maestros FIDE.

De momento ya se han inscrito cerca de una centena de Mastros en el grupo A y cerca de una cuarentena de aficionados en el grup B. Se repartirán numerosos y cuantiosos premios en metálico (más de 20.000 euros). Podéis consultar toda la información e inscribiros si teneis licencia en el web del torneo.


El CEM Estruch serà la seu del primer Llobregat Open Chess
















Una mostra més de l'aposta de l'Ajuntament d'El Prat pels escacs: la instal·lació de dues taules d'escacs al carrer i bancs. Una d'elles a la plaça Catalunya; l'altra als Jardins de la Pau.

Una muestra más de la apuesta del Ayuntamiento de El Prat por el ajedrez: la instalación de dos mesas de ajedrez y bancos. Una de ellas en la plaça Catalunya; la otra en los Jardins de la Pau.


Taula d'escacs a la Plaça Catalunya de El Prat de Llobregat.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada