dimecres, 21 de març del 2018

Campionat del Guimerà. Ronda 3

Dilluns, dia 19 de març, ha acabat de disputar-se la tercera ronda del Campionat del Guimerà 2018. Aquesta ha estat l'última sota el format de tres jornades. Les nombroses sortides que realitzem en el centre han fet que  s'allargués la ronda en tres setmanes, una per a cada jornada. En tornar de les vacances de setmana santa reprendrem el campionat amb tres rondes més, aquesta vegada amb la inclusió d'una única jornada per ronda. Dels 102 participants inicials passarem a tenir-ne només 28, els que superen la primera fase amb més puntuació.

Instants inicials de la primera jornada, dia 5 de març de 2018.
















En aquest moment encapçalen la classificació quatre jugadors amb 4,5 punts: l'Éric Piñero; l'Hugo Orellana i l'Héctor Cruz, tots ells de 5è A, i l'Hugo Dengra, de 4t A. Els segueixen a tan sols mig punt el Dani Rayón, de 4t A i el Samuel Bautista de 3r A. A un punt es troben ja el Diego Peña i la Paula Criado, tots dos de 6è B i el Jhon Carballo, de 4t A.

Segona jornada en joc, dia 12 de març de 2018.
















Desitgem molta sort, o concentració, a tots els participants que han superat l'equador del torneig. I a tots els que no hi poden continuar jugant que no es desanimin, doncs el més important és passar una estona divertida, tothom n'està aprenent!


 
Tercera jornada amb força absències, dia 19 de març de 2018.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada