divendres, 9 de març de 2018

Torneig de Candidats 2018

Avui dimarts es decideix, finalment, el Torneig de Candidats 2018. S'hi enfronten 8 dels millors jugadors del món. Tots contra tots a doble duel. Només qui en resulti vencedor s'enfrontarà al campió del món, Carlsen, per disputar-li el ceptre mundial al mes de novembre. Ara per ara, Caruana ho té tot de cara per alçar-se amb el triomf.

Hoy martes se decide, finalmente, el Torneo de Candidatos 2018. Se enfrentan 8 de los mejores jugadores del mundo. Todos contra a todos a doble duelo. Solo quien se alce con el triunfo le disputará a Carlsen la corona mundial en el mes de noviembre. En este momento Caruana lo tiene todo de cara para alzarse con el triunfo

En la jornada de dissabte Karjakin consumà la seva remuntada i guanyà Caruana, líder fins el moment, ara tots dos empaten al capdavant de la classficació, tot i que el desempat afavoreix, de moment, a l'actual sots-campió mundial. Per la seva part Ding guanyà la seva primera partida i arriba invicte, faltant només dues rondes, a situar-se tercer a mig punt dels primers classificats, això sí, empatat a punts amb Grischuk i Mamedyarov.

En la jornada d'ahir dilluns Caruana va vèncer a Aronian, en hores baixes; també ho va fer Mamedyarov davant Grischuk; mentre que Karjakin i Ding no van passar de l'empat davant de So i de Kramnik respectivament. Així doncs l'italoestadounidenc lidera la classificació amb 8 punts, seguit de Mamedyarov i Karjakin a mig punt tots dos; Ding es troba ja a un punt.


Caruana, a un pas de reptar Carlsen per al títol mundial.

En la jornada del sábado Karjakin consumó su remontada y ganó a Caruana, líder hasta el momento. Ahora los dos empatan en la cabeza de la clasificación, aunque el desempate favorece, de momento, al actual subcampeón mundial. Por su parte Ding ganó su primera partida y llega invicto, a falta de las dos últimas y decisivas rondas, a situarse en tercer lugar a medio punto del ruso y del estadounidense, eso sí, empatado junto a Grischuk y Mamedyarov.

En la jornada de ayer lunes Caruana ganó a Aronian, en horas bajas; también lo hizo Mamedyarov ante Grischuk; mientras que Karjakin y Ding no pasaron del empate ante So y Kramnik respectivamente. Así pues el italoestadounidense lidera la clasificación con 8 puntos, seguido de Mamedyarov y Karjakin, los dos a medio punto; Ding se encuentra ya a un punto.


La carrera llega hoy a su fin y Caruana sale hoy en primera posición, se enfrenta a Grischuk, ya descartado después de su derrota ayer ante Mamedyarov. Karjakin se enfrenta a Ding en un duelo rocoso y Mamedyarov con negras lo hace ante Kramnik, quien ha dado mucho juego durante todo el torneo.


La cursa per enfrontar-se al campió. Imatge de ChessBase.
La inmortal de Kramnik del 12 de marzo.

https://chess24.com/es/watch/live-tournaments/fide-berlin-candidates-2018/3/1/2

Link de la 14a ronda: 

https://chess24.com/es/watch/live-tournaments/fide-berlin-candidates-2018/14/1/1


Clicant el logo del Torneig, tant aquí a sota com en el gadget de la dreta, us adreçarà al link oficial:

Clicant el logo accediu al link oficial del Torneg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada