diumenge, 20 de febrer del 2022

Posa't en escac!

Bones!! Us compartim al bloc el darrer repte proposat per al cicle superior de l'escola. Es tracta d'un repte matemàtic que, a simple vista podria semblar senzill de resoldre. Però per aconseguir-ho convé primer deduir, raonar, provar, experimentar i calcular possiblement, més d'una vegada.


¡Buenas! Os compartimos en el blog el último reto propuesto para el ciclo superior de nuestra escuela. Se trata de un reto matemático que, a simple vista, podría parecer sencillo de resolver. Pero para ello conviene primero deducir, razonar, probar, experimentar y calcular posiblemente, más de una vez.


Podeu escriure les vostres respostes a escacs@jbalmesprat.cat (respondre'm tots els vostres missatges).


Podéis escribir vuestras respuestas a escacs@jbalmesprat.cat (responderemos todos vuestros mensajes).


El repte


Situa la peça en la casella buida des d'on amenaçaria els números que, sumats entre si mateixos, donarien el valor més elevat possible. Digues quina peça és, la casella que ocuparia, escriu la suma i el seu resultat.



















Sitúa la pieza en la casilla vacía desde donde amenazaría los números que, sumados entre si, darían el valor más elevado posible. Di qué pieza es, la casilla que ocuparía, escribe la suma y su resultado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada