dijous, 14 de maig del 2020

Cites confinades XXIX. Naguib Mahfuz

Captura les paraules en l'ordre correcte per formar una cita de l'escriptor egipci Naguib Mahfuz. No pots passar més d'una vegada per una mateixa casella.




























Captura en el orden correcto las palabras para formar una cita del escritor egipcio Naguib Mahfuz. No puedes pasar más de una vez por una misma casilla.



























Naguib Mahfuz (1911-2006) és un escriptor egipci considerat el més gran novel·lista modern del seu país i un dels grans innovadors de la novel·la àrab. La seva obra versa, principalment, sobre l'existencialisme, les convencions i el determinisme. És un ferm defensor de la tolerància i el respecte per les idees i creences individuals, fet li que li va valer restar sota l'amenaça de grups extremistes. Ha estat guionista de força pel·lícules. El 1988 fou guardonat amb el Premi Nobel de Literatura, únic autor en llengua àrab en rebre'l fins a dia d'avui.





L'escriptor egipci Naguib Mahfuz, únic Nobel de Literatura en llenguà àrab







































Naguib Mahfuz (1911-2006) es un escritor egipcio considerado el más grande novelista moderno de su país y uno de los grandes innovadores de la novela árabe. Su obra versa, principalmente, sobre el existencialismo, las convenciones y el determinismo. Ha sido un firme defensor de la tolerancia y el respeto por las ideas y creencias individuales, lo que le valió estar bajo la amenaza de grupos extremistas. Ha sido también guionista de bastantes películas. En 1988 fue galardonado con el Premio Nobel de Literatura, único autor en lengua árabe en recibirlo hasta la fecha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada