dijous, 16 d’abril del 2020

Cites confinades XII. Susan Polgar

Captura en l'ordre correcte les paraules per a formar una cita de la GM d'escacs hongaresa Susan Polgar.


























Captura en el orden correcto las palabras para formar una cita de la GM de ajedrez húngara Susan Polgar.




























Susan Polgar (nascuda el 1969)  és una GM (Gran Mestra) d'escacs hongaresa, ara amb nacionalitat també estatunidenca. Ha estat campiona mundial entre el 1996 i el 1999 i la primera jugadora a aconseguir el títol absolut de Gran Mestre d'escacs. Actualment és promotora d'escacs i líder del Susan Polgar Institute for Chess Excellence a la Universitat de Texas.



Susan Polgar (Instagram Susan Polgar)

























Susan Polgar (nacida en 1969)  es una GM (Gran Maestra) de ajedrez húngara, ahora también con nacionalidad estadounidense. Ha sido campeona mundial entre 1996 y 1999 y la primera jugadora en conseguir el título absoluto de Gran Maestro de ajedrez. Actualmente es promotora de ajedrez y líder del Susan Polgar Institute for Chess Excellence en la Universdad de Texas.


Llegiu l'excel·lent entrevista de Carlos Arroyo, encara vigent tot i ser del 2013, d'on he extret la frase que avui us he portat al bloc, on també diu:

"Sempre que es donin unes circumstàncies adequades, l'esforç continuat i les circumstàncies tenen més impacte en l'èxit que la intel·ligència"

Leed la excelente entrevista de Carlos Arroyo, todavía vigente a pesar de ser de 2013, de donde he extraído la frase que hoy os he traído al blog, en la cual afirma también:

"Siempre que se den unas circunstancias adecuadas, el esfuerzo sostenido y las circunstancias tienen más impacto en el éxito que la inteligencia"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada