dijous, 9 d’abril del 2020

Cites confinades IX. Albert Casals

Captura en l'ordre correcte les paraules per formar una frase de l'intrèpid viatger i escriptor  català Albert Casals. Només pots passar més d'una vegada per les caselles de la columna d.



























Captura en el orden correcto las palabras para formar una frase del intrépido viajero y escritor catalán Albert Casals. Solo podrás pasar más de una vez por las casillas de la columna d.



























L'Albert Casals (nascut el 1990) va patir dues greus malalties amb tan sols cinc anys d'edat que el van deixar per sempre en cadira de rodes. La seva empenta i autodeterminació l'han portat per tot el món, literalment, viatjant sol habitualment, malgrat disposar d'un pressupost econòmic nul o gairebé inexistent. Les seves experiències les relata en els tres llibres que ha escrit fins ara. És un exemple de superació, recordeu la Phiona Mutesi? ("No deixis que les teves limitacions t'aturin"). Així com  les seves múltiples aventures també la seva filosofia i mode de vida ens pot arribar a sorprendre.


L'Albert Casals ha recorregut el planteta en sollitari gairebé sense diners.


























Albert Casals (nacido en 1990) sufrió dos graves enfermedades contando tan solo con cinco años de edad que le dejaron para siempre en silla de ruedas. Su coraje y autodeterminación le han llevado por todo el mundo, literalmente, viajando solo habitualmente, a pesar de no contar con ningún presupuesto económico o casi bien inexistente. Sus experiencias las relata en los tres libros que ha escrito hasta el momento. Es un ejemplo de superación, ¿recordáis a Phiona Mutesi? ("No dejes que tus limitaciones te detengan"). Así como  sus múltiples aventuras también su filosofía y modo de vida nos pueden llegar a sorprender.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada